Ripple și MoneyGram au stabilit o colaborare în scopul modernizării sistemelor de plăți

criptovalută și sistem de plăți

Prețul criptomonedei Ripple (XRP) și acțiunilor companiei MoneyGram au crescut după ce au anunțat că au intenția de a colabora în scopul modernizării sistemelor de plăți.

În comunicatul de presă lansat de MoneyGram, se anunță că compania va colabora cu Ripple pentru a testa acestă criptomonedă în transferurile internaționale:

”XRP rămâne cea mai eficientă criptomonedă (BTC) pentru plăți, cu comisioane mici, în comparație cu comisioanele reținute la tranzacționarea cu Bitcoin, de 30 dolari per tranzacție”.

”Similar, timpul mediu de tranzacționare cu XRP este de 2-3 secunde, în comparație cu alte criptomonede, unde timpul mediu de tranzacționare variază de la 15 minute la 60 minute”.

Directorul executiv al MoneyGram, Alex Holmas, a declarat că ”Tehnologia blockchain, în fiecare zi, schimbă regulile și încurajează inovațiile”.

Holmes a indicat că Ripple se află în fruntea tehnologiei blockchain și MoneyGram așteaptă cu nerăbdare să piloteze produsul xRapid în speranța îmbunătățirii și creșterii eficienții serviciilor sale pentru clienți.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.