SMS Banking de la BC „BANCA SOCIALĂ” S.A.

BC ”BANCA SOCIALA” S.A. oferă clienţilor săi un serviciu suplimentar de notificare SMS.

Serviciul SMS notificări vă permite să fiţi la curent oricînd şi oriunde despre starea conturilor Dvs., utilizînd chiar şi cel mai simplu telefon mobil, unica condiţie fiind posibilitatea transmiterii şi recepţionării mesajelor SMS.

Serviciul de notificare SMS este conceput pentru persoane juridice şi fizice, şi are ca scop asigurarea unui nivel mai înalt de securizare a operaţiunilor, pentru a evita tranzacţiile neautorizate.

Ritmul vieții moderne cere mobilitate în toate, inclusiv în gestionarea conturilor bancare. Pentru comoditatea clienţilor, BC ”BANCA SOCIALA” S.A. propune un nou serviciu – SMS banking.

Serviciul de notificare SMS este conceput pentru persoane juridice şi fizice, şi are ca scop economisirea semnificativă a timpului, deoarece nu mai este nevoie de vizitat oficiile băncii. Acum, clienţii au posibilitatea de a gestiona contul său în regim on-line non-stop, având la îndemână un telefon mobil. Desigur, pentru a evita tranzacţiile neautorizate, sistemul are un grad sporit de securizare a operaţiunilor.

Serviciul are posibilităţi de notificări privind alimentarea contului, notificări privind eliberarea mijloacelor băneşti, notificări privind soldul curent, care pot fi transmise în regim automat sau la cererea clientului.

Informaţii mai detaliate pot fi găsite pe site-ul băncii sau în orice reprezentanţă.

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.