Află de la Mario Brühlmann cum să devii un trainer de succes

Trainerii sunt persoanele care instruiesc şi schimbă atitudini, care dezvoltă abiltăţi şi noi competenţe. Ei contribuie la motivarea angajatilor, valorificarea potenţialului, stabilirea priorităţilor şi atingerea obiectivelor.

Succesul unui trainer este în funcţie de capacitatea şi modul acestuia de a livra informaţia, iar pentru aşi realiza activitatea la un nivel înalt au nevoie la rândul lor să fie instruiţi, să participe la conferinţe şi seminare, schimb de experienţă.

Dacă eşti trainer şi doreşti să-ţi dezvolţi capacităţile, să devii mai bun pentru echipa ta sau pentru alte Companii, atunci, Advanced Consulting te invită să participi în perioada 20-21 noiembrie 2014 la o instruire de excepţie pe tema: Training pentru Traineri, condusă de elveţianul Mario Brühlmann, preşedintele Companiei elveţiene Swiss Consulting Group SCG AG.

Participarea la eveniment îţi oferă ocazia să înveţi de la om de afaceri elveţian care are o bogată experienţă în afaceri şi  training. Vei cunoaşte de la el cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştie un trainer de succes. Vei învăţa cum să-ţi dezvolţi abilităţile de a instrui pe alţii şi să desfăşori evenimente de training, aplicând tehnicile şi metodele de ultimă oră. De asemenea, vei afla cum să comunici eficient şi să captivezi publicul prin cele spuse şi vei obţine informaţii şi materiale unice, concludente şi practice de o calitate elveţiană (în limba română/rusă) la tema trainingului. Totodată, vei avea parte de un mediu profesionist pentru a stabili contacte utile cu alţi oameni de afaceri.

Doritorii de a participa la acest eveniment se pot înscrie AICI.

Mario Brühlmann a iniţiat mai multe afaceri şi proiecte de dezvoltare a IMM-urilor în ţările emergente din Asia şi Europa Centrală, a contribuit la deschiderea a mai mult de 1000 de întreprinderi, creînd peste 10,000 de locuri de muncă prin afacerile şi organizaţiile pe care le conduce.

Mario Brühlmann este autorul cărţii „Cele 10 porunci pentru întreprinzători”, editată şi publicată în 5 limbi: germană, română, rusă, engleză şi vietnameză.

 

 Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.