Depozitele bancare de la BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. sunt cele mai sigure mijloace de păstrare a economiilor

Depozitele bancare devin tot mai solicitate în Republica Moldova, deoarece reprezintă cel mai simplu mod de a proteja economiile în caz de inflaţie şi de a spori capitalul.

Banca Comercială „BANCA SOCIALĂ” S.A. propune o gamă largă de depozite bancare care garantează un venit planificat şi stabil, oferind mai multe posibilități atrăgătoare cum ar fi: completarea şi extragerea parţială de pe cont, plata lunară a procentelor pe cont sau capitalizarea lor. Totodată, deponenții au posibilitatea de a se informa pe site-ul instituţiei financiare despre starea conturilor de card şi depozit. 

Banca Sociala tombola
Sursa foto: BC „BANCA SOCIALĂ” S.A.

Banca organizează regulat pentru deponenţii săi diferite acţiuni promoţionale. De exemplu, în cadrul acţiunii de vară „O vacanţă de neuitat cu  BANCA SOCIALĂ” clienţii au câştigat 5 sejururi pentru 2 persoane în hotel cu 5 stele în Turcia şi 10 premii băneşti a câte 1000 de lei. De Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate şi de Ziua Pedagogului Banca a oferit cadouri tuturor pedagogilor şi persoanelor în vârstă care şi-au deschis un cont în luna octombrie la BC „BANCA SOCIALĂ” S.A.

Clienţii Băncii au remarcat atitudinea grijulie a angajaţilor faţă de fiecare deponent ca fiind o trăsătură caracteristică a acestei instituţii financiare.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. pregăteşte noi surprize.

La 31 octombrie 2014, de Ziua Internaţională a Economiilor portofoliul depunerilor la BC „BANCA SOCIALĂ” S.A. a constituit 2 miliarde de lei, situându-se stabil pe locul 5 în sistemului bancar al republicii.

sursa imagine: bancasociala.md
sursa imagine: BC „BANCA SOCIALĂ” S.A.

Sursa: News MoldovaJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.