Vino pe 4 august și cunoaște-l pe Grigore Raileanu: antreprenorul cu mai mult de 15 ani experiență în domeniu

Noi zicem că afacerile din start trebuiesc gândite global. Mai ales când vorbim de o țară mică, așa ca Republica Moldova.

Tocmai de accea, te invităm la un eveniment captivant dedicat tuturor celor care au în ADN spirit antreprenoria, unde Grigore Răileanu va fi cel ce va împărtăși experiența sa de dezvoltare a unui business la nivel global. Vino și află mai multe despre provocările pe care le-a întâlnit, reușitele și cel mai important cum a reușit să îmbine perfect experiența tehnică cu businessul.

Speakerul Grigore Raileanu este un antreprenor în serie și un executiv tehnic de succes. După lansarea Remsys, o infrastructură de management a mii de servere la nivel global, acesta a fondat compania Noction. Acum Grigore trăiește în Silicon Valley și lucrează asupra unei alte idei de afaceri – Retently, un start-up care se concentrează să dezvolte indicatorul de performanță NPS.

Evenimentul se va desfășura pe data de 4 august 2016, în incinta Dreamups, str. Uzinelor 1, ora 18.15.

Pentru a participa gratis la acest eveniment este necesar să te înregistrezi la următorul link.

Acest eveniment este finanțat în comun de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Sursa: Dreamups Innovation CampusJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.