Află de la Alexander Muxel cum să creezi un brand puternic!

Succesul unei afaceri pe lângă crearea unui produs/serviciu de calitate, administrare financiară corectă, adaptare la condițiile pieței ori personal bine instruit, implică și dezvoltarea unui brand puternic care să inspire încredere şi simpatie în rîndul clienţilor.

Compania ADVANCED CONSULTING Vă propune o instruire de excepţie pe tema Brading: de la idee la identitate. Instruirea va fi condusă de austriacul Alexander Muxel, care deţine o experienţă amplă în inovaţiile de branding.

Imaginea companiei contribuie substanţial în decizia de cumpărare a clienţilor şi merită a investi cunoştinţe pentru a elabora strategii şi proceduri pentru a crea un brand cu impact.

Participarea la eveniment Vă oferă ocazia să învățați de la un trainer din vest cu bogată experienţă în afaceri cum să dezvoltaţi o imagine puternică a companiei. Despre strategiile de brand, identitate și cultura acestuia. Veți afla care sunt tehnicile şi paşii principali în crearea unui brand cu reputație ce va lucra pentru afacerea Dvs.

De asemenea, veți obţine informaţii şi materiale unice, concludente şi practice de calitate (în limba română/rusă) la tema trainingului și posibilitatea de a Vă afla într-un mediu profesionist unde să stabiliți contacte utile cu alţi oameni de afaceri.

Doritorii de a participa la acest eveniment se pot înscrie AICI.

Alexander Muxel a studiat Administrarea Afacerilor cu specializarea în Management și Marketing la universitatea din Innsbruck. Deține titlul de magistru în Științe Sociale și Economice.

Muxel  are o bogată experiență în afaceri și inovațiile de branding. Este directorul Companiei austriece de consultanță, „Alexander Muxel Consulting”.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.