Vezi cum îți returnezi TVA-ul cu serviciul mobil la Comerțbank

Comerțbank în parteneriat cu TaxFree4U oferă clienților săi noul serviciu mobil de returnare a TVA-ului pentru cumpărăturile efectuate în zona Uniunii Europene. Acesta este primul astfel de serviciu pe piața financiară-bancară a Republicii Moldova.

Serviciul este disponibil pentru clienții Comerțbank care nu sunt rezidenți a unei țări ce face parte din Uniunea Europeană.

TaxFree4U este primul serviciu online pentru returnarea TVA-ului creat în special pentru cumpărături profitabile în UE. În prezent, serviciul TaxFree4U este disponibil în 6 țări europene: Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania și Finlanda.

Pentru returnarea TVA-ului este nevoie doar de a face cumpărături în magazinele din spațiul UE plătitoare de TVA. Cecurile pot fi unite într-o singură declarație pentru atingerea sumei minime pentru returnare.

Aplicația mobilă TaxFree4U, care operează pe platformele iOS și Android, este un instrument care ajută clienții Comerțbank să restituie TVA-ul direct pe card în termen de 7 zile lucrătoare din momentul depunerii declarației și cecurilor în original.

Pentru returnarea TVA-ului este necesar de:

  1. Descărcați aplicația TaxFree4U din AppStore și GooglePlay pe telefonul personal și introduceți codul promo ” COMERT „;
  2. Fotografiați cecurile și de încărcațile în aplicație;
  3. Recepționați declarația completată în aplicație sau pe e-mail;
  4. Ștampilați declarația la punctul vamal și de expediați actele la sediul TafFree4U.

Mai multe detalii poți afla pe site-ul partenerilor Comerțbank https://taxfree4u.eu.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.