Cel mai profitabil depozit în criptomonede din lume. BlockFi a lansat depozite la 6,2%

Pe piețele criptovalutare apar tot mai multe modalități noi de a genera venituri. De exemplu, puteți să vă depozitați criptomonedele pentru păstrare la un procentaj bun. Proiectul BlockFi cu sprijinul platformei de active digitale Gemini permite clienților să depoziteze ethereum și bitcoin la o rată a dobânzii de 6,2% pe an.

Aceasta este o rată a dobânzii fără precedent, având în vedere 0,08% pentru depozitele în fiat (dolari) în băncile din SUA.

Se pare că BlockFi pretinde la titlul de cel mai profitabil plasamanet din sectorul financiar. De fapt, 6% pe an poate fi o glumă pentru criptoinvestorii experimentanți care pot genera mai mult de 100% pe an.

Cu toate acestea, având în vedere trendul negative care persistă de ceva timp pe piețele criptovalutară, chiar și 6% poate fi o rată destul de echitabilă și profitabilă. Pentru noile conturi deschise, clienților BlockFi li se va garanta un profit lunar. Rata medie este de 6-6,2% pe an.

Potrivit co-fondatorului Morgan Creek Digital, Anthony Pompiano, care a investit în BlockFi, produsul nou câștigă popularitate. ”Sunt sigur că volumul depozitelor vor începe să crească exponențial. Până în prezent, nimeni nu poate oferi ceva mai bun de 6,2% pe an”, a declaran Anthony Pompiano.

În același timp, depozitele vor fi stocate sub protecția fiabilă a Gemini. În calitate de director de marketing BlockFi, Brad Mickelson a remarcat pe pagina de Twitter că traficul către site-ul BlockFit este în continuă creștere. Se pare că compania se așteaptă la un an foarte „distractiv”.

BlockFi acceptă depozite în mărimea mai mare de 1 bitcoin sau de 25 ethereum.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.