Criptobursa Poloniex a reluat activitatea în statul Washington

Criptobursa Poloniex anunță că a reluat activitatea în statul Washington. Reprezentantul bursei a remarcat că au reușit să primească licența de la Departamentul Instituțiilor Financiare.

Bursa a activat în statul Washington în perioada anilor 2014-2017. După aceasta, activitatea a fost închisă din cauza lipsei unei licențe în temeiul noii legislații. Conducerea a decis să nu încerce să o obțină o licență, încercând noi tipuri de activități. Astfel au făcut și criptobursele Kraken și Bitstamp, hotărând să înceapă să lucreze cu rezidenții altor regiuni din Statele Unite ale Americii.

Începând cu anul 2017, toate companiile care au lucrat cu active digitale în SUA au fost obligate să efectueze un audit de securitate pe termen lung, care include nu numai furnizarea de date privind sistemele de securitate, ci și testul real al posibilității de hacking. De asemenea, toate criptobursele au fost nevoite să aibă o rezervă completă a activelor lor în Fiat (dolari), ceea ce nu a fost posibil.

Recent, statul Washingtonul a adoptat o lege prin care a legalizat statutul intrărilor pe blockchain. De asemenea a fost modificată Hotărârea din anul 2017, de unde au fost excluse unele dispoziții mai stricte.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.