Facebook a permis publicarea anunțurilor legate de tehnologia blockchain și a cursurilor educaționale privind criptomonedele

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat o modificare a regulilor pentru publicitate. Acum, utilizatorii pot publica lecții educaționale despre criptomonede și alte materiale legate de tehnologia blockchain.

Anterior, Facebook a dus o politică radicală împotriva publicității legate de criptomonede. Administrația nu a menționat niciodată motivele exacte ale unei astfel de decizii, însă a menționat că rețeaua de socializare este ghidată de nevoile și dorințele tuturor utilizatorilor, printre care se numără oamenii care consideră că activele digitale sunt o înșelătorie.

„Pentru a plasa un anunț tematic despre criptomonede sau blockchain, trebuie să obțineți un permis special. Noile reguli nu exclud din lista publicității interzise conținutul despre ICO (oferta inițială de monedă) și alte proiecte care necesită investiții. În viitor, politica de publicitate ar putea fi revizuit ” – se menționează în mesajul Facebook.

Publicitatea tuturor materialelor despre criptomonede este, de asemenea, interzisă pe Instagram. În luna iunie a anului trecut, restricția a fost ușor relaxată, deoarece conținutul trebuia să fie moderat și schimbat la cerere rețelei de socializare. Instagram nu a raportat încă o posibilă modificare a regulilor de publicitate.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.