Cum alimentăm un cont de card la bancomatele Cash-In, fără prezenţa cardului?

Cash-In Cardless” – serviciul disponibil la bancomatele Cash-In Moldindconbank, ce permite alimentarea contului de card cu numerar, fără utilizarea fizică a cardului bancar.

Puteți alimenta orice card VISA sau MasterCard, emis în Moldova sau în străinătate, în una din valutele: lei moldovenești, dolari SUA sau Euro, indiferent de valuta contului de card.Pentru deținătorii de carduri Moldindconbank serviciul ”Cash-In Cardless” este gratuit, iar mijloacele bănești depuse pe card sunt disponibile instantaneu!

Contul de card poate fi alimentat la orice bancomat Cash-In de la Moldindconbank, adresele și amplasarea acestora pe hartă, o găsiți aici.

1. Vă apropiaţi de bancomatul Cash-In, pe care îl recunoașteţi după sticker-ul „Cash-In”.

2. Selectaţi opţiunea „Cardless”, amplasată în partea stângă de jos a ecranului principal.

cardless-moldindconbank

3. Pe ecranul bancomatului vor fi afișate operațiunile pe care le puteți efectua fără utilizarea fizică a cardului bancar, selectați operațiunea ”Alimentarea contului”.

alimentarea-contului-moldindconbank

4. Introduceți numărul cardului pe care îl alimentați (imprimat pe card), format din 16 cifre și tastați ”Confirmare”.

alimentarea-cardului-moldindconbank
Pentru alimentarea cardurilor emise de alte bănci din Moldova și din străinătate se percepe comision conform tarifelor Băncii.

5. Citiți cu atenție notificarea de pe ecranul bancomatului și selectați ”Confirmare”. Limita zilnică a operațiunilor de alimentare Cardless a cardurilor MasterCard constituie 14 000 MDL, iar pentru cardurile VISA constituie 500 USD.

limita-alimentare-card-moldindconbank
Puteți depune Euro sau dolari SUA, pe un cont de card deschis în lei, mijloacele bănești vor fi convertite automat în valuta contului de card, la cursul comercial al Băncii pentru operațiunile cu cardurile bancare.

6. Se va activa caseta pentru introducerea banilor, aceasta este amplasată în partea dreaptă a bancomatului, caseta se va lumina și va emite un semnal sonor. Introduceți suma dorită, până la 50 de bancnote concomitent de aceeaşi valută (MDL/USD/EUR), cu valoare nominală diferită.

bancomat-moldindconbank
Atenţie! Bancomatul nu acceptă bancnote deteriorate şi cu nominalul de 1 MDL, 5 MDL şi 10 MDL.

7. Verificați suma introdusă și selectați ”Confirmare”, dacă doriți să adăugați mijloace bănești, tastați ”Adăugare numerar”.

verificare-suma-bancomat-moldindconbank

8. Veți fi atenționat să verificați suplimentar numărul cardului alimentat și suma introdusă. Selectați ”Confirmare” dacă datele afișate sunt corecte, în caz contrar ”Anulare”.

verificare-card-moldindconbank
Dacă alimentați un card ce nu a fost emis de Moldindconbank, pe ecran va fi indicată și suma comisionului, ce se va reţine pentru efectuarea acestei tranzacţii.

9. Tranzacția a fost efectuată cu succes! Nu uitați să luați cardul din bancomat!

Cash-In Cardless de la Moldindconbank – o soluție simplă la care puteți apela atunci cînd doriţi să alimentaţi cardul Dvs sau orice alt card ale persoanelor dragi, care au nevoie urgent de mijloace bănești pentru a efectua diverse operațiuni, dar nu aveți la îndemână cardul bancar!

Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.