Moldova-Agroindbank convoacă repetat adunarea generală a acționarilor

BC „MOLDOVA-AGROINDBANK” S.A. a publicat pe pagina oficială un aviz de convocare repetată a Adunării generale extraordinare a acționarilor săi după ce nu a fost întrunit cvorumul necesar la Adunarea generala extraordinară a acționarilor din 23 ianuarie 2018.

Adunarea generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor convocată repetat se va ține la 14 februarie 2018, orele 11:00, la sediul BC „MOLDOVA-AGROINDBANK” S.A.

Ordinea de zi a Adunării generale extraordinare a acţionarilor băncii convocată repetat: Cu privire la modificarea hotărârii Adunării generale extraordinare prin corespondenţă a acţionarilor băncii din 26.12.2017, procesul-verbal nr. 55.

La Adunarea au dreptul să participe acţionarii care au avut dreptul să participe la Adunarea generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor BC „Moldova – Agroindbank” S.A. din 23 ianuarie 2018, fiind înscrişi în lista acţionarilor, întocmită de către persoana care ţine Registrul acţionarilor băncii, conform situaţiei din 02 februarie 2018.

Acţionarii pot lua cunoştinţă de materialele cu privire la ordinea de zi a Adunării generale extraordinare a acţionarilor convocată repetat, la Departamentul Conformitate al băncii (mun. Chişinău, str. Columna, 104/1, et.1, sala de şedinţe), începând cu data de 02 februarie 2018 (în zilele de lucru), între orele 09:00 – 17:00.

Sursa: maib.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.