ODIMM învită antreprenorii la Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii

ODIMM

La 10 noiembrie 2016, ora 10:00, în incinta RadissonBlu Hotel, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în colaborare cu Ministerul Economiei  și partenerii de dezvoltare, organizează Conferinţa Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, cu tematica „Internaționalizarea IMM-urilor – perspective de dezvoltare pentru Republica Moldova”.

În cadrul evenimentului vor fi discutate toate beneficiile și constrângerile Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM) din țară.

Conferința se înscrie în seria activităţilor de promovare a antreprenoriatului, organizate la nivel local și naţional, aliniate campaniei coordonate de Comisia Europeană – „Săptămâna Europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”.

Obiectivul Conferinţei este de a consolida platforma de dialog între autoritățile publice, mediul de afaceri, organizații de suport în afaceri și parteneri de dezvoltare și de a evidenția instrumentele de internaționalizare a IMM-urilor din Republica Moldova.

La eveniment, reprezentanții Guvernului și a partenerilor de dezvoltare vor prezenta situația actuală la capitolul internaționalizare și evoluțiile în implementarea prevederilor Acordului de Asociere. Întru consolidarea dialogului între companiile private și organizațiile de suport în afaceri și pentru informatizarea despre toate schemele de suport antreprenorial, unul dintre panelurile Conferinței va decurge în formatul unei platforme de interacțiune de tip open space.

În așa mod, antreprenorii vor avea posibilitatea unică de a comunica și de a se informa despre programele și proiectele de suport în domeniul antreprenoriatului și să participe la ceremonia de decernare a premiilor învingătorilor Concursurilor „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” şi „IMM – model de responsabilitate socială”.

Cu această ocazie, ODIMM invită antreprenorii să participe la Conferința Internaţională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Pentru a participa la acest eveniment este necesar să completați un formular.

Sursa: ODIMM

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.