Participă la sesiunea de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), cu suportul Enterprise Europe Network (EEN) și al Ambasadei Suediei din Republica Moldova, organizează la 30 noiembrie 2017 sesiunea gratuită de informare ”Posibilități de finanțare a tehnologiilor verzi”.

Sesiunea de informare este dedicată instituțiilor de suport în afaceri și întreprinderilor cu potențial de export și interes în finanțarea tehnologiilor verzi.

 

În cadrul întrunirii vor fi prezentate serviciile rețelei EEN, opțiunile programului Demo Environment, a programului EU4Business EBRD, precum și serviciile de consultanță în domeniul mediului. În context, Richard From – reprezentantul Asociației Suedeze pentru Creștere Economică și Regională, va oferi detalii despre componentele programului Demo environment: Planning grants și Demonstration projects, ce vin să ofere soluții pentru provocările regionale de mediu. Totodată, Anders Sundvall – reprezentantul Rețelei Suedeze pentru Tehnologii Verzi (ASSET), va vorbi despre asociație și metodele de cooperare cu aceasta. Participanții vor beneficia de o sesiune de discuții individuale și de grup cu invitații evenimentului.

Pentru a participa la sesiunea de informare este necesar să Vă înregistrați la numărul de telefon 068301301 sau prin e-mail la adresa: [email protected]

Agenda evenimentului

Enterprise Europe Network este cea mai extinsă rețea de suport pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii care oferă servicii de informare și consultanță, oportunități de cooperare în afaceri, servicii de inovare și transfer tehnologic. În Republica Moldova, Enterprise Europe Network este reprezentată de un consorţiu format din: Camera de Comerț și Industrie, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Miciși Mijlocii, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic și Rețeaua de Transfer Tehnologic din Moldova.

Evenimentul va avea loc la ora 9.00, în incinta sălii de conferințe Saxophone, Hotelul Jazz (Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab nr. 72).

In this article


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.