La 25 noiembrie 2017 are loc Forumul Național al Femeilor din Moldova

Platforma Națională a Femeilor din Moldova în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) organizează în data de 25 noiembrie 2017 cea de a III-a ediție a Forumului național al Femeilor din Moldova cu genericul ”Antreprenoriatul feminin – potențial de dezvoltare regională”.

Forumul îşi propune să prezinte rezultatele studiului privind necesitățile femeilor antreprenoare din Republica Moldova și să faciliteze schimbul de experienţă şi bune practici asupra tuturor aspectelor întâlnite de femeile în activitatea lor profesională, în special în domeniul antreprenorial.

Agenda Forumului presupune desfăşurarea sesiunii plenare și a 2 paneluri de lucru, unde vor fi prezentate instrumentele de susținere și dezvoltare a antreprenoriatului feminin din Republica Moldova. Cea de a doua sesiune are rol inspirațional și abordează echilibrul dintre cariera de succes și viața de familie a unei femei, prezentată de dna Sorana Baciu, oaspete de onoare din România, cu o experiență vastă în domeniul antreprenorial.

În cadrul Forumului vor fi premiate câștigătoarele Concursului Național „Gala Antreprenoriatului Feminin 2017”, desfășurat în perioada 1-22 noiembrie.

Deasemenea, va avea loc o Expoziție dedicată Sărbătorilor de iarnă, unde vor fi expuse produse autohtone, create de femei din toate regiunile țării.

Organizarea acestui forum se alătură eforturilor Organizaţiilor Internaţionale pentru atingerea Obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă, incluse în Agenda 2030, care prevede o planetă unde există paritate de gen, o lume în care femeile şi bărbaţii vor beneficia de drepturi şi oportunităţi egale.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.