Părțile pozitive ale criptomonedei Binance (BNB)

Coin Binance BNB

Criptomoneda Binance (BNB) se situează pe locul 21 după capitalizare bursieră (1 173,5 milioane dolari) pe Coinmarketcap. Prețul pentru un BNB este aproximativ de 12 dolari și sunt 295888 de adrese înregistrate ca deținători ai aceste monede.

BNB este un token pe baza blockchain-ului Ethereum, ce permite să obții reduceri la serviciile oferite de piața criptovalutară Binance, care urmează a fi o bursă descentralizată pe baza de blockchain.

Respectiv, BNB permite utilizatorilor accesul la funcții avansate care vor fi utilizate pe noua bursă descentralizată Binance.

Părțile pozitive ale BNB:

  • a fost creată o limită strictă de BNB emise – 200 milioane, care nu va mai fi majorată;
  • în fiecare trimestru, bursa Binance, va utiliza 20% din profitul său pentru a răscumpăra BNB și ale distruge, până când nu va răscumpăra 50% din toate BNB emise;
  • deținerea de BNB permite micșorarea comisionului de tranzacționare pe bursa Binance. Comisionul standard de tranzacționare este de 0,1%, dar odată cu deținerea în portmoneul Binance a BNB, comisionul se reduce la 0,05%;
  • dezvoltătorii bursei Binance au stabilit ca scop să îmbunătățească calitatea siguranței utilizării activelor monetare, iar soluția ideală, va fi trecerea la un sistem descentralizat de evidență a tranzacțiilor;
  • la moment, bursa Binance se află pe locul I printre bursele criptovalutare, după volumul tranzacțiilor;
  • în viitor, bursa Binance va deschide posibilitatea tranzacționării în marjă, fapt ce va duce la creșterea valorii BNB.

Bursa Binance nu permite tranzacționare cu valute fiat (dolar, euro, rublă etc), din această cauză BNB este o criptomonedă cheie, prin care poți trece în oricare criptomonedă care se tranzacționează pe această bursă.

Banca Națională avertizează că investițiile în criptovalute implică riscuri înalteJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.