Prima bancă din Moldova lansează o platformă cu active spre vânzare

În premieră pentru Republica Moldova, Victoriabank a lansat site-ul de vânzări a bunurilor imobile (industriale, terenuri, case/vile, apartamente, birouri) și mobile (mărfuri, drepturi, auto, utilaje). Platforma vanzari.victoriabank.md este structurată pe cinci categorii principale:

  • Vânzări în licitație;
  • Vânzări directe;
  • Vânzări în procedura insolvenței;
  • Vânzări amiabile;
  • Auto.

Site-ul este destinat tuturor oamenilor de afaceri și investitorilor, indiferent de sectorul economic în care activează, dar și persoanelor fizice care doresc sa achiziționeze apartamente, automobile sau alte bunuri care provin din insolvențe.

În prezent, platforma reunește peste 100 de anunțuri despre activele expuse spre comercializare.

Pentru comoditatea clienților există și un formular online, prin intermediul căruia poate fi transmisă oferta de cumpărare a fiecărui bun sau cu întrebări referitoare la acesta. Totodată, site-ul dispune și de diverse filtre care permit căutarea bunului în dependență de raion, oraș sau categorie.

Persoanele interesate de ofertele prezentate pe site sunt rugate să contacteze Victoriabank, la numerele indicate în descrierea fiecărui articol, cu scopul informării asupra disponibilității acestuia, particularităților, modalităților de achitare și condițiilor de obținere a dreptului de proprietate.

Vizitați site-ul vanzari.victoriabank.md pentru a selecta oferta potrivită necesităților Dvs.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.