Programul CEED Grow te ajută să-ţi dezvolţi afacerea. Nu rata acestă oportunitate.

CEED Moldova (Centrul de Susţinere şi Dezvoltare a Antreprenoriatului în Moldova), susţinut de compania ProConsulting recrutează oameni de afaceri pentru participarea la programul CEED Grow, generaţia a III-a.

CEED Moldova face parte din rețeaua globală CEED Global, având scopul de a transfera cunoștințele și experiența de la antreprenori și manageri cu o experiență vastă în afaceri (mentori) către antreprenorii care doresc să-și dezvolte afacerea. Programul este destinat, persoanelor care își au afacerea de cel puţin 2-3 ani şi sunt orientaţi spre dezvoltarea afacerii prin: reorganizarea şi eficientizarea proceselor interne, îmbunătăţirea activităţilor de management, accesarea pieţelor noi și extinderea afacerii.

Programul CEED Grow este un program practic ce conţine 9 workshop-uri (ateliere de lucru), program de mentorat (întâlniri cu 3 mentori) şi suport clienți. Invitații speciali la evenimentele CEED sunt oameni de afaceri ce vorbesc din experiența proprie.

Carmina Vicol
Carmina Vicol
Director general Prime Capital
Mentor CEED Grow

Programul CEED Grow este extraordinar prin faptul că educă oamenii de afaceri. Este important că voi, tinerii antreprenori să aveţi altfel de mentalitate şi să munciţi pentru a vă dezvolta afacerile şi a prospera. Îmi dau seama cât de dificil este să le reuşiţi pe toate, să îmbinaţi afacerea cu programul CEED. Succes programului şi echipei CEED ca să organizeze cât mai multe iniţiative interesante”.

Igor Glavan
Igor Glavan
Director Iunie-Prim
Participant CEED Grow

Colaborarea în cadrul programului CEED Grow a fost cu adevărat fructuoasă. Am avut multe întrebări şi am găsit răspunsul la mentori. Vă mulţumim pentru tot şi să implementaţi cât mai multe programe de acest fel”.

Octavian Armaşu
Octavian Armaşu
Director financiar Sudzucker Moldova
Mentor CEED Grow
Daniel Ray
Daniel Ray

Vă mulţumesc pentru organizarea acestui eveniment. Vreau să vă spun că toţi oamenii implicaţi în programul CEED Grow reprezintă o sursă de inspiraţie pentru mine şi cred că aceasta este cel mai important”.

Jeff Hoffman
Jeff Hoffman

Ceea ce mă motivează să fiu mentor este timpul, însuşesc energia pe care alţii mi-au împărtăşit-o în calitate de mentori. Am înțeles că singura modalitate de a arăta adevărata apreciere pentru sprijinul care mi s-a acordat este să continui ciclul de a-i sprijini pe alții”.

Noi, oamenii de afaceri putem schimba lucrurile în bine, CEED are menirea de a vă învăţa, de a vă ajuta, de a vă mentora. Voi sunteţi viitorul!

În cadrul programului CEED Grow sunt implicaţi 27 mentori locali (oameni de afaceri cu experienţă) (Angela Gladei, Otilia Drăguţanu, Ruslan Cojocaru, Nicolae Pojoga, Octavian Armaşu,) şi 3 mentori internaţionali: Jeff Hoffman-Co-fondator Booking.com, Sanna Koritz-Business couch internaţional şi Daniel Ray-antreprenor în serie.

Ce câştigi dacă participi în programul CEED Grow:

  • stabilirea relaţiilor profesionale;
  • acces la mentori locali şi internaţionali;
  • asistenţă pentru accesarea fondurilor;
  • identificarea şi cucerirea noilor pieţe;
  • potenţiali clienţi şi parteneriate;
  • customer care.

Pentru a obţine mai multe detalii despre program vă rugăm să vă înregistraţi AICI sau să ne contactaţi:
Tel. (+373 22) 22 10 57; (+373) 69 823 236.
Email: [email protected]Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.