Regulamentul privind condițiile de acordare, suspendare și retragere a calității de participant la DCU e supus consultărilor publice

Banca Națională a Moldovei a inițiat, începând cu data de 26.03.2018, consultarea publică a Proiectului Hotărârii Comitetului executiv al BNM cu privire la aprobarea Regulamentului privind condițiile de acordare, suspendare și retragere a calității de participant la Depozitarul central unic al valorilor mobiliare.

Elaborarea proiectului derivă din necesitatea stabilirii cadrului normativ de rigoare aferent termenelor și condițiilor de acordare, suspendare și retragere a calității de Participant la Depozitarul central unic al valorilor mobiliare de către Banca Națională a Moldovei.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie, supus consultării publice de către autoritățile și instituțiile publice interesate, pot fi expediate până la 11 aprilie 2018, pe adresa poștală: MD-2005, mun. Chișinău, bd. Grigore Vieru nr.1 sau dlui Victor Șușu pe adresa electronică: [email protected], numărul de telefon: 022 822-610.

Vezi proiectul Regulamentului privind condițiile de acordare, suspendare și retragere a calității de participant la Depozitarul central unic al valorilor mobiliareSursa: Banca Națională a MoldoveiJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.