S-a dat start Concursului Național „IMM – Model de Responsabilitate Socială”. Ce trebuie să faci pentru a participa

Responsabilitate socială

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) din Republica Moldova se pot înscrie, începând din 16 septembrie 2016, la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VII-a.

Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2015 s-au implicat în mod voluntar în activităţi de responsabilitate social – corporativă.

Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări:

  • Grija faţă de angajaţi;
  • Grija față de piață;
  • Protecţia mediului înconjurător;
  • Integrarea socială și sprijinul acordat comunităţii.

PREMIUL MARE va fi oferit pentru realizarea acţiunilor importante în mai mu oplte domenii de responsabilitate social-corporativă.

Participanţii la concurs trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • să se încadreze în categoria IMM;
  • să desfășoare activitate economică mai mult de 1 an;
  • să fie rezident al Republicii Moldova;
  • să fi realizat cel puţin una dintre activităţile de responsabilitate socială corporativă;
  • să depună formularul completat.

Concursul va fi evaluat de o comisie de experţi, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie îndeplinite de către participanți. Setul de documente vor fi depuse de către solicitanţi prin intermediul serviciilor poștale sau personal la sediul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) (str. Serghei Lazo 48, oficiu 311, Chișinău, R. Moldova), ÎN PLIC SIGILAT, până pe data de 20 octombrie 2016, cu menţiunea „Concurs RSC”.

Premierea finală a câștigătorilor va avea loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2016, care va fi desfășurată la 10 noiembrie 2016. Premiile vor fi acordate de partenerii oficiali ai Concursului.

[button type=”link” link=”http://odimm.md/files/news/2016/Ghidul%20aplicantului_2016.pdf” variation=”btn-success” target=”blank” rel=”nofollow”]Descarcă Ghidul aplicantului![/button]

[button type=”link” link=”http://odimm.md/files/news/2016/Formular%20de%20aplicare_RO_2016.pdf” variation=”btn-success” target=”blank” rel=”nofollow”]Descarcă Formularul de aplicare! [/button]

[button type=”link” link=”http://odimm.md/files/news/2016/Declaratia%20privind%20lipsa%20restantelor.pdf” variation=”btn-success” target=”blank” rel=”nofollow”]Descarcă Declarația privind lipsa restanțelor![/button]

In this article


Join the Conversation

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.