Serghei Cebotari: Sistemul de procesare a cardurilor Moldova Agroindbank a fost restabilit în întregime

Sistemul de procesare a cardurilor BC „Moldova Agroindbank” SA a fost restabilit în întregime joi, 23 iulie, în jurul orei 14.00. Anunţul a fost făcut de către Preşedintele Comitetului de Conducere al băncii, Serghei Cebotari, în cadrul unui briefing de presă la sediul MAIB.

Serghei Cebotari / foto: maib.md
Serghei Cebotari / foto: maib.md

„V-am invitat pentru a vă informa pe Dumneavoastră şi pe clienţii noştri că pauza tehnică în deservirea cardurilor bancare a luat sfîrşit, deficienţa tehnică la compania de procesare fiind total soluţionată. În acest moment toate cardurile bancare emise de Moldova Agroindbank sînt funcţionale, pot fi folosite la bancomate, la comercianţi, pentru achitări în internet”, a anunţat Preşedintele Moldova Agroindbank.

Serghei Cebotari a mulţumit clienţilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă în această situaţie. „Reiterez, în numele tuturor, scuzele pentru incomodităţile create. În ultimele circa 30 ore banca a depus toate eforturile, specialiştii noştri au lucrat non-stop pentru a restabili sistemul”, a spus Preşedintele MAIB, subliniind că, în pofida acestei deficienţe, clienţii au avut posibilitatea de a retrage banii de pe conturile lor de la ghişeele filialelor, iar cei aflaţi  peste hotare au fost consiliaţi în mod individual.

Potrivit spuselor sale, banca s-a aflat în continuă comunicare cu clienţii în această perioadă – Serviciul Call Center al băncii a preluat, în total peste trei mii de apeluri telefonice, alte numeroase apeluri au fost procesate prin email, site, reţele sociale.

Adresîndu-se clienţilor băncii, Serghei Cebotari a spus: „Moldova Agroindbank are angajamentul pentru protejarea securităţii financiare a Dumneavoastră şi va respecta acest angajament cu stricteţe. Vă asigurăm că loialitatea Dumneavoastră va fi  încurajată de Moldova Agroindbank şi în continuare, inclusiv pentru această experienţă comună care ne-a consolidat şi mai mult!”.

Sursă: maib.md


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.