Simpozionul anual ştiinţifico-practic „Lecturi AGEPI”, ediția a XVIII-a

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală invită persoanele interesate să participe la Simpozionul anual ştiinţifico-practic „Lecturi AGEPI”, ediția a XVIII-a. Evenimentul va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2016, în sala de conferințe a AGEPI.

„Lecturi AGEPI” se încadrează în seria de manifestări tehnico-ştiinţifice şi informaţionale consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale, sărbătorită anual pe 26 aprilie.

Tematica ediției din acest an a Simpozionului va fi axată pe probleme actuale ale protecţiei, respectării şi valorificării proprietății intelectuale, instruirea și perfecționarea cadrelor în domeniu.

Evenimentul este adresat atât specialiştilor ce activează în domeniul protecţiei proprietăţii intelectuale, cât și reprezentanţilor instituțiilor și organizațiilor din sfera științei și inovării, autorităților administraţiei publice centrale cu responsabilități în domeniul asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală, mandatarilor autorizați și consilierilor în proprietate industrială, inventatorilor, profesorilor, studenţilor, masteranzilor și doctoranzilor din cadrul instituţiilor de învăţământ superior şi mediu de specialitate din republică.

Înregistrarea participanţilor se va face prin expedierea formularului de înregistrare, până la data de 31 martie 2016, pe adresa de e-mail: [email protected]  sau la numărul de fax: (+372 22) 44 01 19. Persoana de contact: Rodica Crîjanovschi – telefon (+373 22) 40 05 97.

Înregistrarea și participarea la Simpozion este gratuită.

Formularul de înregistrare precum și invitația și cerințele față de comunicări/lucrările prezentate pot fi găsite mai jos.

Sursa: agepi.gov.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.