Știai că și în Moldova poți face cumpărături cu achitare în rate la 0%?

Moldova Agroindbank (MAIB) a lansat un proiect unic pe piaţa creditelor de consum din Moldova: primul card de credit cu achitare în rate la 0% dobândă, întitulat Liber Card, pentru ca tu să ai liber la cumpărături.

Este un proiect bazat pe parteneriate cu agenţi economici din ţară pentru a oferi un instrument simplu si comod de achitare a cumpărăturilor în rate, fără drumuri multe la bancă.

Cardul este emis gratuit, fără taxe de emitere sau deservire anuală, și îţi permite să achiţi o gamă vastă de produse şi servicii în rate de la 3 la 12 luni, fără comisioane şi fără dobânzi, comod şi convenabil pentru tine.

Este un card de tip Visa Classic, contactless, emis la solicitarea ta în sucursalele MAIB. Suma disponibilă pe card variază de la 3.000 la 50.000 lei.

În prezent, reţeaua de achitare cu Liber Card este în continuă creştere şi include: retaileri de electrocasnice, echipamente electronice, magazine de mobilier şi materiale de construcţii, centre medicale şi stomatologice, săli de sport etc.

Fiind un produs modern, cardul poate fi gestionat la distanţă prin Internet Banking, aplicaţia MAIBank, fiind posibilă verificarea soldului şi plata lunară a ratelor atât online, cât şi în reţeaua bancomatelor de la MAIB.

Vezi unde poți achita cu Liber Card!Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.