Webinare de educaţie financiară cu trainerii Moldova Agroindbank

Cât stai acasă, trainerii Moldova Agroindbank (MAIB) trec lecţiile din offline în online şi îţi fac invitaţie la un webinar de EDUCAȚIE FINANCIARĂ.

Pe 14, 21 şi 28 aprilie trainerul Diana Josan va aborda cu copiii de 8 – 14 ani înscrişi la webinar subiecte cum ar fi istoria banilor, rolul şi valoarea banilor, sursele de venit, cum cheltuim banii judicios, care este diferenţa dintre nevoie şi dorinţă, de ce să economisim şi cum facem asta etc.

Pe 15, 22 şi 29 aprilie trainerul Sveatoslav Mihalache va discuta cu tinerii de 15 – 21 de ani înscrişi la webinar despre cum se formează şi de ce este determinat cursul valutar, care sunt factorii care influenţează la formarea preţurilor şi cum se stabileşte dobânda.

Înscrie-te chiar astăzi la webinar completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIBMc6fzzfrhW_qhNSzUhS9Fu0t2jOPyCsAbyiTtT7Jqcpkw/viewform şi asigură-te că ai un rezervat un loc în sala virtuală de curs.

Numărul de participanți per webinar: maxim 12, pentru a asigura interacţiunea cu fiecare. Ora desfăşurării webinarelor: 15:00. Durata: 60 minute.

Pentru desfășurarea webinarelor va fi utilizată platforma ZOOM, iar linkul de participare la eveniment va fi expediat fiecărui participant înscris, conform categoriei de vârstă.

Echipa MAIB crede că cea mai bună investiţie pe termen lung este educaţia. Tu ce părere ai?

Despre traineri:

Diana Josan – Licențiată în domeniul științelor educației, cu o experienţă de 7 ani de activitate în sectorul bancar. De 3 ani contribuie la formarea noilor specialiști bancari, iar de 2 ani este implicată activ în educația financiară a tinerilor de diferite vârste.

Sveatoslav Mihalache – Doctor în științe economice, cu o experiență în domeniul bancar de 24 de ani și de profesor – de 20 de ani, specializat în domenii precum “Relațiile valutar-financiare internaționale”, „Piețe de capital și burse de valori”, „Management financiar” și „Riscuri financiare”.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.