17 idei de afaceri pe care le puteți începe astăzi

Cele mai bune idei de afaceri sunt cele simple care urmăresc să rezolve o problemă sau să satisfacă o nevoie. Antreprenorii buni întotdeauna se întreabă „cum poate fi mai bine” sau „ce ar rezolva această problemă?”.

Aceste întrebări vă vor face să vedeti lumea din altă perspectivă și ar putea fi stimulul necesar pentru a vă gândi la o idee de afaceri extraordinară. Dar pentru cei care au nevoie doar de puțină inspirație, puteți să vă inspirați din ideile de afaceri enumerate în acest articol.

Iată lista rapidă (lista detaliată este mai jos):

 1. Instructor de lecții private;
 2. Planificator de evenimente;
 3. Antrenor personal;
 4. DJ pentru evenimente;
 5. Cameraman;
 6. Maseur;
 7. Patron întro afacere de îngrijire a gazonului;
 8. Designer freelancer;
 9. Meditator (pentru studenți);
 10. Scriitor independent;
 11. Fotograf;
 12. Patron al unui hotel pentru animalele de companie;
 13. Web designer;
 14. Suport tehnic profesionist;
 15. Designer de interior;
 16. Consultant în sănătate;
 17. Blogger / Vlogger.

1. Instructor de lecții private

Muzica, sportul și dansul sunt cele mai comune tipuri de lecții, dar posibilitățile sunt nesfârșite. Ce vă place să faceți care le-ar plăcea și altora să facă? Trebuie doar să fiți dispuși să predati și puteți să deschideți propriul vostru studio.

2. Planificator de evenimente

Dacă sunteți o persoană organizată, probabil veți face o treabă bună întro afacere de planificare a evenimentelor. Dacă vă place să coordonați evenimente de nunți, petreceri și alte ocazii, aceasta ar putea fi o afacere minunată pentru dumneavoastră. În plus, cheltuielile sunt mici, ceea ce înseamnă mai mulți bani în buzunar.

3. Antrenor personal

Dacă petreceți mult timp în sala de sport, de ce să nu profitați de acest lucru? Oamenii fac promisiuni la începutul fiecărui an că vor să fie în formă, așa că fiți pregătiți să vă promovați serviciile în noiembrie și decembrie. De asemenea, va trebui să fiți pregătiți să ajutați oamenii să fie în formă pentru vară, așa că aveți grijă să vă promovați în jurul lunii martie în fiecare an.

4. DJ pentru evenimente

La câte nunți cu un DJ teribil ați fost? Dacă aveți auz muzical și vă plac petrecerile, puteți da startul unei afaceri ca DJ.

5. Cameraman

Ușa tehnologiilor este larg deschisă astăzi oferind pasionaților de producție video capacitatea de a-și folosi creativitatea pentru profit. O cameră video HD de calitate bună, un echipament audio și un software de editare video vă pot ajuta să creați videoclipuri online și chiar reclame TV pentru companiile locale. Puteți chiar să stați la scară redusă și să vizați evenimente mici precum nunți și absolviri.

6. Maseur

Deschiderea unui SPA ar putea fi o afacere minunată, dacă o faceți bine. Obținerea certificatului de maseur poate dura câteva luni, dar poate fi biletul spre o afacere mare.

7. Patron întro afacere de îngrijire a gazonului

Este surprinzător de ușor să începeți atât timp cât sunteți dispuşi să munciţi. Cel mai mare obstacol poate fi lupta cu schimbările vremii, dar este o afacere bună în general.

8. Designer freelancer

Dacă vă pricepeţi la proiectarea anunțurilor și a altor elemente grafice, puteți transforma aceasta abilitate într-o afacere profitabilă. Aceasta este ideea perfectă de afaceri pentru studenții de facultate creativi sau pentru un părinte la domiciliu care vrea să facă bani în plus.

9. Meditator (pentru studenți)

Posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de tipurile de studenți și de discipline, așa că nu vă fie frică să vă faceţi cunoscut. Dacă aveți prea mulți oameni care vin la dumneavoastră pentru ajutor, puteți lua în considerare angajarea altora pentru a acoperi lecțiile.

10. Scriitor independent

Nu trebuie să fii un blogger pentru a face bani online, aproape imediat. Dacă sunteți dispus să cercetați subiecte și să scrieți articole, puteți începe o afacere independentă și puteți face de la 15 până la 50 USD sau mai mult pentru un articol.

11. Fotograf

Câteva evenimente pe an pot duce la o afacere sănătoasă pentru cineva care face o treabă bună cu un aparat de fotografiat.

12. Patron al unui hotel pentru animalele de companie

Să aveți grijă de animalele de companie în timp ce oamenii sunt în vacanță poate fi un mod frumos de a câștiga bani în plus. Se poate chiar transforma într-o afacere cu drepturi depline dacă sunteți dispus să transformați o magazie din afară într-un hotel pentru animale cu temperatură controlată.

13. Web designer

Petreceți ceva timp cercetând diferite teme personalizate pe wordpress și veți putea dezvolta site-uri pentru companii sau persoane fizice.

14. Suport tehnic profesionist

Întreprinderile mici nu au întotdeauna bani să angajeze un departament IT cu normă întreagă și aici apăreţi voi. Contractaţi întreprinderile mici pentru a le oferi support tehnic timp de 24 de ore sau pentru a oferi suport online proprietarilor de site-uri care sunt copleșiți atunci când vine vorba de restabilirea unui site.

15. Designer de interior

Unele state solicită să treceți un test de certificare pentru a deveni un designer de interior. Dacă aveţi intenţii serioase în legătură cu această idee de afaceri, aceasta ar trebui să fie o veste bună pentru voi – pentru că o mulțime de oameni ar putea să renunțe la aceasta afacere având această barieră la început de cale. Nu vă blocaţi la acest pas în iniţierea unei afaceri ca designer de interior, dacă sunteți cu adevărat pasionat de asta!

16. Consultant în sănătate

Acesta este un alt domeniu care poate necesita certificare. Dacă doriți să deveniți un dietetician sau nutriționist înregistrat, probabil va trebui să faceți un examen și să urmați cursuri de formare continuă. Dar perspectivele globale de locuri de muncă pentru acest domeniu sunt în creştere, deci acum ar putea fi un moment bun pentru a începe o afacere ca un consultant de sănătate.

17. Blogger / Vlogger

Nu există nici o îndoială că un blog sau un canal pe Youtube poate deveni în cele din urmă o afacere. Veniturile din publicitate, vânzări afiliate, produse și cărți electronice pot transforma un site / canal întro afacere în sine – dar este nevoie de timp. Aproape fiecare blogger / vlogger cu normă întreagă a început-o ca un hobby care ulterior a devenit o afacere.

Autor: Tatiana ComerzanJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.