MyEtherWallet va începe să convertească fără verificare criptomonede în fiat

Un portofel popular pentru criptomoneda Ethereum, MyEtherWallet, în colaborare cu compania elvețiană Bity, va oferi utilizatorilor posibilitatea de a schimba criptomonede în fiat (valute tradiționale – dolar, euro, etc) fără o procedură de verificare.

Bity oferă servicii de cripto-conversie rezidenților din diferite țări și servește o rețea de cripto-bancomate în Elveția. Posibilitatea retragerii criptomonedelor în fiat fără verificare este posibilă în temeiul legii locale privind combaterea spălării banilor.

Dezvoltatorii MyEtherWallet cred că procedurile complexe de verificare iau mult timp, „frustrează investitorii cu experiență și îi sperie pe începători”.

Acum utilizatorii MyEtherWallet pot schimba Bitcon și Ethereum în valute tradiționale preferate, specificând Bity ca furnizor de servicii.

Este suficient ca utilizatorul să furnizeze numărul de telefon la care vor fi trimise SMS-urile cu codul de confirmare, precum și detaliile contului bancar și adresa de facturare a criptomonedelor.

MyEtherWallet specifică faptul că nu stochează aceste informații și nu le va folosi pentru a comunica cu utilizatorii, ci va furniza Bity în conformitate cu cerințele legale. Volumul tranzacțiilor este limitat la 5.000 de franci elvețieni (aproximativ 5.000 de dolari).

„Inovația permite Bity să realizeze cel mai prietenos si sigur tip de interacțiune cu utilizatorul – fără fricțiune și în conformitate cu cerințele actelor normative”, a spus compania.



Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.