Acum tu alegi ce PIN cod setezi pentru cardul tau!

Moldova Agroindbank (MAIB) continuă să dezvolte servicii menite să facă viața clienților mai simplă și mai confortabilă.

Până acum, cardurile MAIB se eliberau doar împreună cu plicuri de hîrtie sigilate care conțineau codul PIN. Însă clienții adeasea pierdau plicul, uitau parola și erau nevoiți să reemită cardurile.

Ca să înlăture această problemă MAIB a elaborat o nouă modalitate de a transmite PIN-ul în condiţii sigure, folosind tehnologiile moderne: generarea unui cod de activare primit prin SMS sau în aplicaţie, care va permite setarea independentă a PIN-ului la bancomat.

Procesul este unul foarte simplu:

  1. Primiți cardul bancar la ghișeul băncii;
  2. Accesați aplicatia MAIBank în care solicitați codul de activare
    sau expediați prin SMS la numărul scurt 6242, ultimele 4 cifre ale cardului, în scurt timp primiți prin SMS cu codul de activare;
  3. Folosiți parola de activare primită pentru a seta propriul PIN cod al cardului, la cel mai apropiat bancomat MAIB.

Și atît! Aveți cardul activ cu PIN cod setat și cunoscut doar de către Dvs.

Actualmente serviciul este aplicat pentru cardurile Mastercard Gold, sperăm în curînd să îl folosim și pentru celelalte carduri de plată ale băncii.

Serviciul „PIN by SMS” răspune cerințelor în domeniul securității, asigură un nivel mai înalt de comoditate pentru clienții băncii și, deoarece exclude necesitatea plicurilor, este și o măsură de protecție a mediului înconjurător.
Vă invităm să descoperiți și Dumneavoatră noul serviciu „PIN by SMS”.

Fii ECO, fii Digital, fii Smart!Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment

  1. Sfaturi de la MAIB ca să nu te lași pradă escrocilor! | EDUFIN.MD Răspunde

    […] expeditorii de bani sau alte structuri nu au nevoie şi nu sunt în drept să solicite parolele: PIN / CVV / CVC /coduri unice (OTP-uri) primite prin sms sau […]