Delegaţia UE organizează Şcoala de vară pentru tineri. Editia IV

Delegaţia Uniunii Europene în Republica Moldova organizează cea de-a patra ediţie a şcolii de vară dedicată dezvoltării rețelei de Eurocluburi în Republica Moldova. Școala de vară va avea loc în perioada 30 iulie -2 august și este planificată pentru găzduirea a 25 tineri, cu durata de 4 zile.

”UE pentru tine: dezvoltă Moldova, valorifică oportunități pentru tine.”

Agenda școlii de vară prevede seminare, ateliere de lucru, dezbateri, cluburi de discuții dedicate mai multor subiecte de interes pentru tineri. Nu în ultimul rând, tinerii vor discuta despre instrumentele UE dedicate dezvoltării tinerilor din R. Moldova, oportunități de studii în UE și cum să dezvolte un Euroclub, ș.a.

Şcoala de vară este gândită în special pentru tinerii din mediul rural din Moldova, care poate nu au șansa sau posibilități sa se informeze direct despre toate facilitățile de educare si formare personală oferite pentru ei. Îndemn tinerii din Moldova sa aplice cu încredere la ediția a 4-a a Scolii de vara, în special că vor întâlni mai multe personalități de succes din țară, având posibilitatea să discute cu invitații la subiectele de interes pentru tineri”, a subliniat dl Pirkka Tapiola, Șeful Delegației Uniunii Europene.

De asemenea, beneficiarii școlii de vară vor fi implicați în activități de consolidare a echipelor, cu scopul de a întrema relațiile de prietenie și colaborare între membrii Eurocluburilor existente în țară și de a fortifica rețeaua de Eurocluburi din Moldova.

Participanţii la școala de vară vor fi selectaţi în baza unui concurs public.

Participarea la școala de vară este gratuită și include cazarea, alimentarea și transportul.

Pentru informații adiționale, contactați: BDR Associates Communication Group, tel. 022214156, Irina Draguțanu.

Summer School Press Release – ENG [.docx]Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.