Descărcă gratuit cartea lui Robert Kiyosaki – Cum să ieşi din „Cursa Şobolanului”

Oamenii spun că e nepoliticos să vorbeşti despre bani. Mulți oameni au fost educaţi să nu vorbească despre bani, și, ca urmare, sunt închişi la minte şi nu pot rezolva problemele legate de bani.

Atunci când începi călătoria şi înveţi totul despre bani și modul în care aceştia funcționează, situația devine mai clară. Aceasta poate duce la o stare de spirit mai clară, fără riscul de a fi judecat. Tu vezi greşelile tale din trecut , și în loc să fii prins în ele, înveţi din ele. Descoperi posibilitatea de a te apropia de bani, fără să fii sufocat de frică.

Ieșirea din Cursa Şobolanului începe atunci când înţelegi de ce ai ajuns în ea în primul rând. Odată ce știi de ce, poţi începe să lucrezi la inteligenţa şi educaţia ta financiară. Află mai multe despre ceea ce este Cursa Şobolanului și cum să-ţi schimbi mentalitatea, cum să scapi de tabu-ul cumpătării, de anumite păreri despre bani, cum să devii un investitor, să ieşi din capcana securităţii false şi modul în care îţi poţi permite să faci această schimbare în viața ta!

Cum să ieşi din „Cursa Şobolanului”  te va ajuta să înţelegi de ce te simţi blocat în situația curentă și cum să te rupi din ea pentru a obţine libertate financiară și prosperitate pentru tine şi familia ta. Viitorul tău va fi determinat de alegerile pe care le face azi, nu mâine. Investește în mintea ta și alege ca bogăția să fie obiectivul şi viitorul tău, pentru tine şi familia ta.

Robert Kiyosaki îți permite să descarci gratuit cartea, în limba engleză, Cum să ieşi din „Cursa Şobolanului” / Break the rat race taboo, accesând următorul link. Folosește-te de această oportunitate.

Autor: Robert Kiyosaki / richdad.com
Traducere și adaptare: Tatiana Comerzan / edufin.mdJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.