Din 15 august poți participa și tu la Școala de Vară pentru tineri “Descoperă antreprenorul din tine”

A fi un tânăr întreprinzător înseamnă să gândești și să acționezi în perspectiva viitorului pe care vrei să îl trăiești.

Dacă crezi că ai capacități de antreprenor pe care vrei să le descoperi, dacă gândești că nu ai nici o șansă să faci afaceri în mediul corupt al acestei țări, dacă zici că nu e posibil să faci afaceri corecte sau, pur și simplu, ești un tânăr ambițios să aplici valorile creștine în afacerea ta de la bun început, atunci am conceput acest proiect pentru tine.

Școala de Vară pentru tineri “Descoperă antreprenorul din tine” își propune să pună la dispoziția noii generații de antreprenori, cunoștințe, instrumente și o nouă formă de gândire în mediul de business. O echipă de antreprenori creștini din Moldova, Statele Unite ale Americii, Olanda și Australia vin în această vară pentru tine. Vei acumula cunoștințe tehnice de antreprenoriat, vei afla cum se dezvoltă afacerile bazate pe valori creștine în întreaga lume, având ocazia să structurezi conceptul afacerii tale și să beneficiezi de asistența mentorilor.

În perioada 15 – 19 august, vei cunoaște oameni care au inițiat deja afaceri bazate pe valori solide și care sunt dornici să investească timpul, cunoștințele și efortul lor într-o generație care să le multiplice modelul lor de antreprenoriat. Ei cunosc prețul, dar și recompensa pe care au primit-o pentru inițiativele lor și sunt gata să te asiste și pe tine.

Pentru mai multe detalii despre cât te costă și cum poți participa la Școala de Vară pentru tineri “Descoperă antreprenorul din tine”, accesează camp.metanoia.md

școala de vara pentru tineri antreprenori

Acest proiect este organizat de Asociația METANOIA – the new way of thinking.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.