Rezultatul Adunării generale ordinare anuale a acţionarilor BC „COMERŢANK” S.A. din 22.04.2016

La data de 22.04.2016 a avut loc Adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor BC „COMERŢANK” S.A.

La Adunarea generală de către acţionari au fost aprobate dările de seamă pentru anul 2015 a Consiliului, Comisiei de cenzori şi Organului executiv al băncii, raportul companiei de audit independente „GRANT THORNTON Audit” SRL, precum şi Raportul anual privind rezultatele activităţii BC „COMERŢBANK” S.A. pentru anul 2014 cu care publicul poate lua cunoştinţă la sediul băncii şi subdiviziunilor sale.

Acţionarii băncii, la Adunare, au hotărât de a repartiza profitul obţinut de bancă în anul 2015, după cum urmează: 5% din profitul net a-l defalca pentru majorarea capitalului de rezervă, 95% din profitul net, a-l repartiza în contul profitului nedistribuit al BC „COMERŢBANK” S.A. La fel au fost stabilite normativele repartizării profitului net al anului 2016.

Conform hotărârii primite la Adunarea generală, auditul ordinar al B.C. „COMERŢBANK” S.A. în anul 2015 va fi efectuat de compania «BDO Audit & Consulting» S.R.L.

La Adunarea generală au fost aprobat la Statutul BC „COMERŢBANK” S.A., regulamentul AGA și al Comisiei de cenzori, modificări în regulamentul Consiliului bănciiJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.