Utilizatorii de Android pot cumpăra criptomoneda Ethereum prin browserul Opera

Criptomoneda Ethereum poate fi cumpărată direct prin portofelul integrat în browserul Opera pentru Android.

La moment, de această oportunitate se bucură doar locuitorii din țări ca: Norvegia, Suedia și Danemarca, informeaza Breakermag.

Cumpărarea criptomonedei Ethereum poate fi realizată prin intermediului cardului bancar de debit și credit, precum și cu ajutorul sistemelor de plăți, fără a fi necesar deschiderea unui cont separat. Utilizatorii vor trebui doar să se conecteze la sistemul de identificare electronică BankID în Norvegia și Suedia și NemID în Danemarca.

Verificarea clienților este asigurat de serviciul de cripto-brokeraj Safello, reglementată de Autoritatea Suedeză de Supraveghere Financiară. Cu toate acestea, trebuie de remarcat comisionul înalt al acestui serviciu la cumpărarea criptomonedei, care reprezintă 7% din valoarea tranzacției, însă la etapa inițială există o reducere: 2,5% pentru utilizatorii din Suedia și 5% pentru cei din Norvegia și Danemarca.

Potrivit dezvoltatorilor, transferul criptomonedei Ethereum în portofelul utilizatorului are loc în decurs de un minut.

”Este necesar să se asigure simplitatea cumpărării și utilizării criptomonedelor, pentru a contribui la o mai largă diseminare a tehnologiei”, a declarat Charles Hamel, șeful direcției criptomonetare din cadrul Opera.

Nu a fost anunțat care țări vor avea acces la serviciul dat.

În decembrie 2018, dezvoltatorii programului Opera Software au prezentat browserul Web 3.0 pentru Android, cu un portofel Ethereum. Pe lângă Ethereum, acesta suportă token-ul ERC20 și ERC721, precum și aplicațiile descentralizate.Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.