Utilizatorii WhatsApp au ocazia de a transmite și primi Bitcoin

Messenger-ul WhatsApp a lansat un bot special care face posibil transmiterea Bitcoin-ului în cadrul aplicației. Utilitatea numită Lite.Im, susține de asemenea Litecoin și pe viitor se planifică să susțină și alte criptomonede.

De crearea bot-ului au fost responsabili specialiștii companiei Zulu Republic, care au prezentat anterior primul portofel criptovalutar cu cod open source pentru integrare cu aplicații terțe. Se distinge acest bot prin disponibilitatea funcțiilor de transfer de fonduri financiare chiar și în modul încorporat web utilities.

Pentru a începe să lucrați cu bot-ul, este suficient doar să îl instalați în messenger și să-i deschideți accesul la anumite funcții. Utilizatorii vor putea determina moneda pe care să o folosească în mod implicit, de asemenea limba și parola interfeței pentru conectare la cont.

Anterior, specialiștii de la Zulu Republic au dezvoltat și au lansat o utilitate similară pentru messenger-ul Telegram. La moment, se dezvoltă un soft care va permite transferurile bancare prin expedierea de mesaje și va fi integrată în Facebook Messenger până la începutul verii 2019.

Vezi și: Mark Zuckerberg a văzut în blockchain soluția de înlocuire a Facebook ConnectJoin the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.