Top 25 start-up-uri fintech în anul 2018

Tehnologia din industria financiară, fintech, se extinde rapid cu progresele sale aproape în timp real.

Țări precum India au înregistrat o creștere cantitativă a tranzacțiilor digitale în anii precedenți. Multe start-up-uri fintech au introdus soluții inovatoare care vizează segmentul nebancar cu portofele digitale. Experții consideră că start-up-urile prezentate în inforgraficul de mai jos vor avea o influență decisivă asupra sectorului în anii 2018-2019.

Securitatea a fost o preocupare veșnică pentru toți jucătorii care au avut investiții semnificative în tehnologia blockchain pentru a-și face platformele mai sigure. Monedele digitale descentralizate sunt în creștere, cu îngrijorări provocatoare pentru autoritățile de reglementare.

Împrumuturile de tip peer-to-peer au un potențial puternic, deși a înregistrat o creștere slabă în 2017, deoarece băncile aplică sisteme pentru a înțelege și a urmări scorurile FICO la nivelul clienților pentru a îi proteja de datorii nedorite.

* FICO este un scor de credit utilizat de majoritatea creditorilor pentru a determina riscul de credit pe fiecare client.

Vezi lista start-up-urilor care au abilitățile de a schimba fluxul de bani în anul 2018:

Infografic: enlume.com


Join the Conversation

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.